+31-50-595 3500
info@een-noord.nl

Water Alliance

Water Alliance richt zich vooral op het midden- en klein bedrijf in de innovatieve en duurzame watertechnologie die wereldwijd vermarkt kan worden. Water Alliance is een uniek samenwerkingsverband tussen overheid, kennisinstellingen en bedrijfsleven op het gebied van watertechnologie in Nederland.

Water Alliance is gevestigd op de WaterCampus in Leeuwarden. De WaterCampus is een innovatief ecosysteem waar de hele innovatieketen voor de watertechnologie is samengebracht. Dit geldt voor de gehele innovatieketen: van eerste idee, research and development (R&D), gespecialiseerd laboratoria, een waterapplicatiecentrum, demo-sites en launching customers tot succesvolle export in de vorm van commerciële internationale projecten.

Wat heeft Water Alliance te bieden in Enterprise Europe Network Noord-Nederland?

Water Alliance biedt ondersteuning aan bedrijven op het gebied van (internationale) matchmaking, netwerken en business development. Als ondernemer kun je jouw vraagstuk neerleggen bij een van de adviseurs. Door middel van Enterprise Europe Network heeft Water Alliance toegang tot een grote bedrijfsdatabase van bedrijven uit Europa en daarbuiten. Verder neemt Water Alliance bijvoorbeeld deel aan beurzen, zowel in binnen- als buitenland. Ook organiseert Water Alliance jaarlijks het WaterLink symposium.

Contact


Matthijs Plijnaar
m.plijnaar@wateralliance.nl
+31 (0)6 1288 4530

Water Alliance
Agora 4
8934 CJ Leeuwarden

www.wateralliance.nl
X