+31-50-595 3500
info@een-noord.nl

Wat is Enterprise Europe Network?

Enterprise Europe Network (EEN) is een groot, wereldwijd netwerk met als doel bedrijven te helpen bij het ondernemen over de grens. Het netwerk helpt bij het vinden en verbinden van partners in het buitenland. Daarnaast helpt Enterprise Europe Network bij het beantwoorden van vragen die op je afkomen als je als mkb’er in het buitenland verder wilt ondernemen. Bijvoorbeeld met vragen over de Europese wet- en regelgeving en financieringsmogelijkheden.

Het netwerk bestaat ongeveer tien jaar en heeft vanaf nu ook een sterke positie in Noord-Nederland.

Uit wie bestaat Enterprise Europe Network Noord-Nederland?

Enterprise Europe Network Noord-Nederland bestaat uit vier organisaties:

Met deze partners hebben we een groot bereik binnen de sectoren die van belang zijn in Noord-Nederland. Vanuit het netwerk werken we intensief samen met Greenlincs, SNN, VNO/NCW/MKB-Noord, KvK, RVO Nederland, Hanzehogeschool en NHL. Als gevolg van voortdurende uitbreiding van het netwerk, is er veel expertise in huis en kan iedere ondernemer met internationale ambitie bij ons terecht; van installateur tot ICT’er en van biochemie tot festivalorganisator.

‘No wrong door’ is ons motto. Het maakt niet uit waar een ondernemer met een vraag of idee terechtkomt; wij gaan net zo lang door tot we de goede oplossing of het juiste antwoord hebben gevonden.

X