+31-50-595 3500
info@een-noord.nl

Internationale contacten leggen

Enterprise Europe Network is gevestigd in ruim 50 landen en heeft 600 contactpunten. Ieder contactpunt heeft in zijn eigen regio contact met het regionale netwerk van bedrijven en intermediaire organisaties. Via de contactpunten van Enterprise Europe Network hebben wij hierdoor toegang tot vele regionale netwerken en bedrijven. Een perfecte mogelijkheid om de juiste zakenpartner te vinden! Dit vergroot de kans op internationaal succes.

Bedrijfsprofiel opstellen
De eerste stap wanneer een ondernemer een zakenpartner in het buitenland zoekt, is het opstellen van een bedrijfsprofiel. In het profiel staan allerlei feiten op een rij: welk product of dienst lever je en wat zoek je precies in het buitenland. De vragenlijst en gegevens die opgenomen worden in het bedrijfsprofiel, ontvang je van een van onze adviseurs en vul je samen in. Op deze manier heb je eerst de tijd om na te denken over de concrete zoekvraag van jouw bedrijf/organisatie.

Database met bedrijven
Na het opstellen van het bedrijfsprofiel, wordt het in de database opgenomen die voor elk contactpunt van het Enterprise Europe Network zichtbaar is. In het bedrijfsprofiel staat met welk land een samenwerking wordt gezocht. Het betreffende Enterprise Europe Network in het land van keuze, ontvangt hierover bericht en gaat op zoek naar een passende zakenpartner. Als de gewenste match is gevonden brengt het Enterprise Europe Network beide partijen met elkaar in contact.

Andersom is het Enterprise Europe Network natuurlijk ook te gebruiken wanneer een ondernemer in Noord-Nederland een zoekvraag heeft. Iedereen is vrij om de database te raadplegen. Heb je een geschikte zakenpartner gevonden of is er een profiel waar je mee over wilt weten? Neem dan contact met ons op via info@een-north.nl voor de praktische afhandeling.

Bekijk de bedrijven database.

Matchmaking events en missies
Meerdere malen per jaar organiseert Enterprise Europe Network matchmaking events of missies. Dat kan hier in Noord-Nederland zijn, maar ook in het buitenland. We brengen ons netwerk tijdig op de hoogte van deze events, zodat je kan beoordelen of je mee wilt gaan. De meeste events en missies zijn sector specifiek of juist bewust gericht op een combinatie van verschillende sectoren (cross-overs). We bereiden dat samen met onze netwerkpartners in het buitenland goed voor, zodat de kans om een geschikte match te vinden aanzienlijk wordt vergroot.

Houd onze agenda in de gaten voor aankomende events of missies.

X