+31-50-595 3500
info@een-noord.nl

Innovaties vermarkten

Enterprise Europe Network Noord-Nederland geeft advies over het managen, vermarkten en beschermen van (Europese en Internationale) innovaties.

Innovatiemanagement
Bedrijven die subsidie ontvangen via het H2020 SME instrument hebben automatisch recht op coaching door een ervaren adviseur. Neem hierover contact op met Lennard Drogendijk. Mocht je willen innoveren, maar je weet niet waar je moet beginnen? Ook dan kunnen we je op weg helpen! Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs.

Ben je in jouw bedrijf bezig met een innoveren? Wil je advies over hoe je een innovatieproces moet managen? In enkele gevallen kunnen wij je kosteloos een coachingstraject door een ervaren coach aanbieden. Meer info via Lennard Drogendijk.

Innovatie vermarkten: van kennis naar succesvolle business
In persoonlijke gesprekken denken onze adviseurs mee over de innovatie en welke mogelijkheden er zijn om dit goed in de markt te zetten. Van de eerste ideeën, research & development launching customers tot succesvolle export in de vorm van commerciële internationale projecten. Er komt veel bij kijken: sparren met onze ervaren adviseurs, die thuis zijn in jouw sector, kan echt helpen.

Voor specifiek advies, neem contact op met een van onze adviseurs uit jouw sector:

Innovatie beschermen
Wij geven ondernemers advies over bescherming tegen kopieën van hun nieuwe product(en): Intellectueel Eigendom (IE). De bekendste IE-rechten zijn het merkenrecht, auteursrecht en octrooirecht.

Als je internationaal gaat samenwerken aan innovaties is het van belang om goed om te gaan met het intellectueel eigendomsrecht. Ga je met een buitenlandse zakenpartner samenwerken aan een innovatieve ontwikkeling, dan wil je het eigendom van de kennis goed geregeld hebben. Onze adviseurs geven je graag meer informatie hierover. Neem gerust contact op via info@een-north.nl.

Op de websites van het Benelux-Bureau voor Intellectueel Eigendom of het Octrooicentrum Nederland is meer informatie te vinden.

X