+31-50-595 3500
info@een-noord.nl

Techconn een kwalitatieve beurs voor maakindustrie

juni, 2017

15junalldayalldayTechconn een kwalitatieve beurs voor maakindustrie

more

Event Details

Techconn 2017 wordt op 15 juni voor de tweede keer georganiseerd in Het Hazemeijer in Hengelo. Tijdens deze eendaagse beurs ontmoeten beslissers uit de maakindustrie elkaar. Redenen om deel te nemen zijn onder andere het ontmoeten van nieuwe toeleveranciers, klanten, medewerkers of kennis opdoen tijdens de workshops.

Hoewel beurzen steeds vaker niet meer opleveren wat ondernemers er van verwachten, heeft de techconn kwaliteit juist hoog in het vandel staan. “Dat vinden wij zeer zeker ook een voordeel. Bij andere vakbeurzen merken we dat de kwantiteit ten koste gaat van de kwaliteit voor wat betreft bezoekers en exposanten. Techconn gaat voor kwaliteit, dat is ook te zien aan de exposanten die meedoen. Stuk voor stuk serieuze partijen”, vertelt Ben Groot, directeur Douna Group.

Het onderscheid is ook terug te zien in het plug and play concept van de beurs. Dit houdt alles voor de ondernemer wordt georganiseerd voor € 1950,–. Dit is inclusief alle drankjes, lunch, Walking Dinner, een expositieruimte van 3 x 3 meter, met een unieke achterwand van 2 x 2 meter die bedrijfsspecifiek wordt uitgevoerd, twee folderhouders op zuil.

gemonteerd, een moderne statafel met twee barkrukken, vloerbedekking en een aansluiting 220 V.Naast de beursvloer vindt er ook matchmaking plaats, georganiseerd door het Enterprise Europe Network. Deze manier van matchmaking is erg effectief doordat u van te voren uw gesprekspartners selecteerd op basis van hun makingprofiel. Zo weet u vooraf al dat u gesprekken heeft met partijen die mogelijk iets voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Meer informatie over de beurs en aanmelden: https://www.techconn.nl/

Voor meer informatie en aanmelden voor de matchmaking: https://www.b2match.eu/techconn2017

Time

Hele dag (Donderdag)

X