+31-50-595 3500
info@een-noord.nl

LNG Energy Day

mei, 2017

15mei14:0214:02LNG Energy Day

more

Event Details

Op 30 juni a.s. organiseert Energy Valley  in samenwerking met Nationaal LNG Platform een themamiddag en -avond rondom LNG, de LNG Energy Day.
De middag is gratis te bezoeken door iedereen met belangstelling voor de coole brandstof. In het bijzonder is de bijeenkomst interessant voor bedrijven die al met LNG werken, LNG als brandstof overwegen voor truck- of scheepvaart, bedrijven in de techniek rondom LNG, adviesorganisaties en overheden. In één middag geven we u een update van de laatste marktontwikkelingen en van het nut en de noodzaak van LNG als brandstof.

In de middag wordt er een lunchseminar georganiseerd in de vorm van een matchmaking event. Tijdens dit matchmaking event willen we duurzame ondernemers samen laten komen om ervaringen uit te wisselen en verbindingen te maken tussen degenen die al met LNG-vervoer bezig zijn en degenen die daar nog niet mee bezig zijn.

We willen tijdens de matchmaking kennis delen over de laatste trends en innovatieve oplossingen van LNG in de mobiliteit en transportsector. Daarnaast willen we met experts, koplopers in duurzame mobiliteit en geïnteresseerden concrete projectcases definiëren voor LNG, met een brede kijk op technologie, logistiek en nieuwe infrastructuur concepten. 

U bent van harte welkom! Aanmelden voor de gehele dag kan via deze link.

Time

(Maandag) 14:02 - 14:02

Location

Euroborg skybox: Healt-i-lounge

Boumaboulevard 43, 9723 ZS Groningen

Organizer

DNV-GL en Stichting Energy Valley

X