+31-50-595 3500
info@een-noord.nl

Handelsmissie Verenigde Arabische Emiraten en de Expo 2020 Dubai: duurzame stedelijke ontwikkeling 1 t/m 4 november 2021

november, 2021

01novallday04alldayHandelsmissie Verenigde Arabische Emiraten en de Expo 2020 Dubai: duurzame stedelijke ontwikkeling 1 t/m 4 november 2021Handelsmissie Verenigde Arabische Emiraten en de Expo 2020 Dubai: duurzame stedelijke ontwikkeling

more

Event Details

Is uw bedrijf actief in de sectoren water, duurzame energie, voedsel, stedelijke inrichting of logistiek en biedt u innovatieve oplossingen op het gebied van duurzame stedelijke ontwikkeling? En wilt u zakendoen met en contacten leggen in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE)? Neem dan van 1 tot en met 4 november 2021 deel aan de handelsmissie met de minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Tom de Bruijn naar de VAE en de Expo 2020 Dubai. Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW, is zakelijk missieleider en de burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, is aanwezig als ‘Expo Champion’.

Vanaf oktober 2021 neemt Nederland deel aan de Expo 2020 Dubai: de eerste wereldtentoonstelling in de Golfregio. Onder het motto ‘Uniting water, energy and food’, presenteert ons land zich 6 maanden lang in een uniek paviljoen.

Voor wie
Deelname staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de volgende sectoren:

  • water
  • duurzame energie
  • voedsel
  • stedelijke inrichting
  • logistiek

Voor gedetailleerde sectorfocus en meer informatie over de missie, het programma en de kansen voor genoemde sectoren zie: www.rvo.nl/missievaeexpodubai.

Aanmelden: Meld u aan voor deelname. Dat kan tot en met zondag 12 september 2021
Kosten: Deelname kost € 950 per organisatie. Er is een maximum aantal deelnemers en (voorlopig) kan slechts 1 persoon per organisatie deelnemen. Vol=Vol. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Let op: op deze handelsmissie is een Covid-19-clausule van toepassing!

Contact: Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Margriet Veenstra
E: margriet.veenstra@rvo.nl

Hanneke Bogaerts
E: hanneke.bogaerts@rvo.nl

Time

november 1 (Maandag) - 4 (Donderdag)

X