+31-50-595 3500
info@een-noord.nl

Economische missie Internet of Things & Big Data naar Duitsland

maart, 2018

26marallday28alldayEconomische missie Internet of Things & Big Data naar Duitsland

more

Event Details

Wilt u zakendoen in Duitsland en bent u werkzaam in de ICT-sector? Ga dan van 26-28 maart 2018 mee met de economische missie naar de Duitse steden Dresden en Berlijn. Het doel van de economische missie is om de Duitse markt te verkennen en nieuwe partners te vinden om zo de economische samenwerking met Duitsland op het gebied van digitalisering en ICT te versterken. Hierbij bieden wij gericht matchmaking aan tussen Nederlandse en Duitse partijen.

Voor wie?
Deelname aan de missie staat open voor Nederlandse bedrijven, regio’s en onderzoeks- en kennisinstellingen geïnteresseerd in de Duitse markt. Het missieprogramma is voor organisaties die actief zijn op het terrein van de key-enabling technologies Internet of Things en Big Data.  Daarbij gaan we kijken welke kansen er voor het Nederlandse bedrijfsleven liggen in de Duitse sectoren: smart industry, de maakindustrie, automotive, gezondheidszorg, infrastructuur en land- en tuinbouw.

Programma
Het programma start bij aankomst op 26 maart in Dresden en eindigt op 28 maart in Berlijn. Tijdens het programma maakt u kennis met Duitse kennisorganisaties en bedrijven en ontvangt u informatie over de Duitse markt op de thema’s Internet of Things en Big Data. Daarnaast biedt het programma u de mogelijkheid om een lokaal netwerk op te bouwen en bekendheid te geven aan uw bedrijf, producten en diensten.

Bekijk hier het voorlopige programma.

Aanmelden: De inschrijving voor deze missie sluit op 20 februari 2018. Gezien de korte voorbereidingstijd vragen wij u zich zo snel mogelijk aan te melden. Meld u hier aan.
Wanneer u zich na 20 februari 2018 inschrijft voor de missie, dan is er geen mogelijkheid meer voor individuele matchmaking.
Kosten: De deelnamekosten bedragen € 500 per bedrijf (maximaal 2 deelnemers per bedrijf). Bij meer dan twee deelnemers bedragen de meerkosten € 250 per extra deelnemer. Inbegrepen is de deelname aan alle gezamenlijke programmaonderdelen, matchmaking, collectief lokaal vervoer en lokale ondersteuning door de organisatie. Reis-, verblijf- en eventuele vertaalkosten zijn voor eigen rekening.

Er wordt een reisarrangement samengesteld door een reisbureau waarvan u gebruik kunt maken. U kunt er echter ook voor kiezen om uw eigen vlucht en accommodatie te boeken.

Contact: Voor meer informatie over deze economische missie kunt u contact opnemen met RVO.nl, Jim van der Zwan, tel. 06-11435601, e-mail: jim.vanderzwan@rvo.nl.

Time

maart 26 (Maandag) - 28 (Woensdag)

X