+31-50-595 3500
info@een-noord.nl

Digitale Vlaams-Nederlandse matchmaking – Watertechnologie – 16 sept

september, 2021

16sepalldayalldayDigitale Vlaams-Nederlandse matchmaking - Watertechnologie - 16 septDigitale Vlaams-Nederlandse matchmaking - Watertechnologie

more

Event Details

Op donderdag 16 september om 14:00 uur wordt het startschot gegeven voor een digitale Vlaams-Nederlandse matchmaking op het gebied van watertechnologie. Hier willen we bedrijven inspireren en activeren naar een samenwerkingsverband met hun Noorder- of Zuiderburen. In navolging op dit webinar is er tot en met 29 september de mogelijkheid om digitaal te spreken met geschikte partijen uit het buurland. Mocht u geïnteresseerd zijn in het vinden van samenwerkingspartners in de Nederlandse of Belgische watertechnologiesector, met name binnen de thema’s koelwaterbehandeling, verwijdering van microverontreinigingen en hergebruik van industrieel afvalwater en concentraatbehandeling (brine treatment) en ZLD, kunt u zich via deze site registeren voor het webinar en de matchmaking.

Webinar
Het webinar is de inleiding voor de digitale matchmaking. Allereerst stellen de twee watertechnologieclusters uit Nederland (Water Alliance) en België (watercircle.be) zich voor, waarna een algemeen overzicht gepresenteerd wordt van de meest relevante watervraagstukken in beide landen. Drie thema’s worden tijdens het webinar in meer detail behandeld:

  • Koelwaterbehandeling
  • Verwijdering van microverontreinigingen en hergebruik van industrieel afvalwater
  • Concentraatbehandeling (brine treatment) en ZLD

Daarnaast komen zes innovatieve bedrijven aan het woord die kort hun technologie en casus op bovengenoemde thema’s pitchen. Voor een gedetailleerd programma van het webinar kunt u de pagina ‘Webinar’ raadplegen.

Let op: Het webinar zal niet plaatsvinden via B2match. Wij sturen u een aparte link voor het webinar.

Matchmaking
Het matchmaking platform gaat open zodra de webinar is afgelopen en blijft actief tot 29 september. In deze periode kunt u heel snel en eenvoudig potentiële (samenwerkings)partners spreken via dit digitale platform. Op de pagina ‘Hoe werkt het?’ wordt de werking van dit platform uitgelegd.

Voor wie?
Het webinar en de digitale matchmaking is interessant voor partijen uit de gehele Nederlandse en Belgische watersector die geïnteresseerd zijn in samenwerking met het buurland, met name op de thema’s: koelwaterbehandeling, verwijdering van microverontreinigingen en hergebruik van industrieel afvalwater en concentraatbehandeling (brine treatment) en ZLD. Dit kunnen o.a. bedrijven, onderzoeksinstellingen en overheden zijn. Daarnaast is dit ook interessant voor partijen uit andere sectoren (chemie, landbouw, energie, agrofood, zorg, etc.) waar water een belangrijk onderdeel van het proces is en waar watervraagstukken zijn.

Organisatie
Dit event wordt georganiseerd door Water Alliance en watercircle.be, in samenwerking met het Enterprise Europe Network.

Deelname aan dit event en de matchmaking is kosteloos. Echter, registratie is verplicht. Als u zich registreert via de knop hieronder’Registreer nu’, bent u automatisch geregistreerd voor zowel het webinar als de matchmaking.

Time

Hele dag (Donderdag)

X