+31-50-595 3500
info@een-noord.nl

Conferentie Industrial Technologies

mei, 2017

15mei14:0314:03Conferentie Industrial Technologies

more

Event Details

Van 22 tot en met 24 juni 2016 vindt in RAI Amsterdam de Europese conferentie Industrial Technologies 2016 plaats. Industrial Technologies 2016 brengt onderzoekers, industrie, onderwijs, financierders en beleidsmaker van de Europese maak- en procesindustrie samen. Samen stellen zij prioriteiten vast die nodig zijn om het Europese industriële ecosysteem te versterken. Om zo van Europa een Smart Europa te maken.

Tijdens de conferentie zijn er presentaties waarin bedrijven en onderzoeksinstellingen hun visie geven op de toekomst van een Smart Europa. Raak geïnspireerd door keynotespeakers als Peter Wennink, President en CEO van ASML of Carlos Moedas, Europees Commissaris Research, Science en Innovation bij de Europese Commissie. Zij vertellen naast andere keynotespeakers hun visie op hoe industriële innovatie kan bijdragen aan economische groei, het creëren van banen en het aanpakken van grote maatschappelijke uitdagingen.

Programma
De conferentie bevat (interactieve) lezingen en workshops. Daarnaast zijn er demonstraties van industriële toepassingen van nieuwe technologieën, worden er postersessies en presentaties van onderzoeksresultaten, lopende onderzoeken en innovatieve projecten gehouden. Voor een uitgebreid programma overzicht klik hier.

Time

(Maandag) 14:03 - 14:03

Location

RAI Amsterdam

Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Organizer

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

X